Bama Storkjøkken AS - Norges Kommunekalender

Bama Storkjøkken AS


Divisjon Storkjøkken er ledende innen salg, markedsføring og distribusjon av frukt og grønnsaker til hele storkjøkkenmarkedet i Norge. Divisjonen har tre definerte hovedkanaler; HORECA (hotell, restaurant og catering), offentlig sektor med helseforetak, fylke, stat og kommuner og sist bedriftsmarkedet som også omfatter jobbfrukt og skolefrukt hvor leveransene skjer gjennom 79 arbeidstiltaksbedrifter.

 

Gjennom mange års erfaring har Divisjon Storkjøkken opparbeidet en betydelig kunnskap og kompetanse om sine markedssegmenter. Gjennom gode kunderelasjoner defineres riktige behov og utvikling av produkter og konsepter som treffer riktig. Det er BAMAs totale forbrukerkunnskap som er grunnlaget for utvikling innenfor storkjøkkenmarkedet. Forbrukere som vi ellers møter i dagligvarehandelen, kan også være pasienter på sykehus, fotballspiller på Norway Cup, i kantinen på jobben eller som gjest på et hotell eller en gourmetrestaurant.

 

Bama Storkjøkken har satt sammen en gruppe kjøkkenmestere fra øverste hylle. De smaker, tester, utvikler, lærer bort, kurser og kommuniserer med kjøkkenarbeidere i vårt langstrakte land.


 

Produkter

Frukt, bær og grønnsaker Storhusholdning
 

Kontaktpersoner

Funksjon Navn Tittel
Leder email Bent Andersen Adm. dir Bama Storkjøkken
Marked email Jon Eskedal Salg- og markedsdirektør
Salg email Jon Eskedal Salg- og markedsdirektør
Kvalitet email Lise Brandstadmoen Ernæringsfysiolog

Kontaktinfo

Scroll for mer info

Meldingen din ble vellykket sendt!