Prosjektleder for programmering og planleggingsfasen i forbindelse med nytt helsebygg i Verdal kommune

Oppdragsgiver: Verdal Kommune Org.nr: 938587418
Web: www.verdal.kommune.no E-post: postmottak@verdal.kommune.no
Primær kontakt: Oddvar Govasmark
Primær kontakt e-post: Oddvar.govasmark@verdal.kommune.no
Utførelsessted: Fylke: Nord-Trøndelag, Kommune: Verdal
Kunngjøringen gjelder: Se dokumentasjon
Sammendrag: Verdal kommune skal gjennomføre en programmering og planleggingsfase i forbindelse med nytt helsebygg, og har behov for en prosjektleder som skal gjennomføre denne prosessen i tett samarbeid med teknisk drift i Verdal kommune. Prosjektlederen skal lede prosessen frem til kontraktsignering på total entreprisen for nytt helsebygg.Verdal kommune planlegger oppføring av nytt helsebygg med anslagsvis 43 omsorgsboliger, 89 sykehjemsplasser, storkjøkken, vaskeri, sentrallager mat og andre dagtilbud. Ferdigstillelse i 2020. Tomten som er valgt for nytt helsebygg ligger mellom Verdal bo og helsetun og Verdal vgs. Vedlagt til konkurransegrunnlaget ligger to skisser (skisse A og skisse B) som illustrerer bygget og området.
Bransje(r): 11342 - Byggteknikkonsulenter
Frist: 10.05.2017