Kvalifisering for prosjektering av nytt helsebygg Ørland kommune - Anbud - Norges Kommunekalender

Kvalifisering for prosjektering av nytt helsebygg Ørland kommune

Oppdragsgiver: Ørland kommune Org.nr: 964982686
Web: www.orland.kommune.no/ E-post: postmottak@orland.kommune.no
Primær kontakt: Jon Foss
Primær kontakt e-post: jon.foss@orland.kommune.no
Utførelsessted: Fylke: Sør-Trøndelag, Kommune: Ørland
Sammendrag: Ørland kommune ønsker å bygge ett nytt helsebygg som skal ligge på Brekstad. I den forbindelse ønsker kommunen å inngå avtale med 3 stk leverandører som skal få gi inn forslag for løsning av nytt helsebygg.Formålet med denne kvalifiseringen er å plukke ut de 3 beste løsningene som foreslås som løsning. Disse 3 får fortsette med prosjektet og foreslå en endelig løsning som legges fram over sommeren 2018.Den beste løsningen, som Ørland kommune plukker ut, blir vinneren av konkurransen og får oppdraget med å prosjektere nytt helsebygg.
Bransje(r): 99908 - Bygningsentreprenører
Kontraktsstørrelse: Kontrakten tildeles på grunnlag av kriteriene som er angitt i konkurransegrunnlaget
Frist: 11.06.2018
Publiseringsdato: 09.05.2018