18/3048 VA Sanering Tallholen - Anbud - Norges Kommunekalender

Primær kontakt: Anna Wang Mikkelsen
Primær kontakt e-post: anna.wang.mikkelsen@stange.kommune.no
Utførelsessted: Fylke: Hedmark, Kommune: Stange
Sammendrag: Stange kommune, Kommunalteknikk, innbyr godkjente entreprenører i tiltaksklasse 2 til å gi tilbud på arbeider i forbindelse med prosjektet "VA Sanering Tallholen i Romedal".Det skal saneres ca. 750m spillvannsledning som skal ligge i terreng og ca. 350m vann-, spillvanns- og overvannsledninger som skal ligge i kommunale veg på Tallholen.Vegene skal gjenoppbygges snarest etter at rør er lagt og grøft gjenfylt, slik at beboere i området berøres minst mulig.  Det anlegges provisorisk kjøreveger. Entreprenøren skal sørge for at det til enhver tid er adkomst for utrykningskjøretøy, renovasjon og post til alle boliger, uten lengre gå avstand, og at beboere det aller meste av tiden kan kjøre til egen parkeringsplass.
Bransje(r): 99907 - Vann- og avløpsentreprenører
Kontraktsstørrelse: Kontrakten tildeles på grunnlag av  kriteriene som er beskrevet nedenfor Kriterier - angis i prioritert rekkefølge:  Lavest pris - 100%
Frist: 02.11.2018
Publiseringsdato: 09.10.2018