Kristins Hall (Eidsiva Arena) nytt tak - Anbud - Norges Kommunekalender

Primær kontakt: Tone Ruud
Primær kontakt e-post: tone.ruud@lillehammer.kommune.no
Utførelsessted: Fylke: Oppland
Sammendrag: Kristins Hall ble bygd i 1988, og er sentralt plassert i Lillehammer, med Håkons Hall, Stampesletta og Lysgårdsbakkene som nærmeste naboer. Anlegget inneholder ishall, idrettshall, løpebane og curlingbane. I tillegg er det servicearealer som møterom og kafé i bygget.Det har i periodevis over tid vært registrert lekkasje fra tak ved flere punkter i hallen og det har i den sammenheng vært utført tiltak for å avhjelpe situasjonen.Det er derfor besluttet at taket skal legges om på hele hallen.Fasade mot nord med skråtak ned mot flatt tak skal utbedres og rettes opp til en mer tradisjonell utførelse med tanke på helningI forbindelse med at det bygges ny yttervegg mot nord må tak forlenges i samme retning.Hovedtaket har buet form med innvendige takrenner med slik langs langveggene.Bygningens grunnflate er på nærmere 6.000 m2.
Bransje(r): 99908 - Bygningsentreprenører | 99908 - Byggentreprenør
Frist: 11.04.2019