Oppgradering av Verkseier Furulunds vei 47 (VF47) - Anbud - Norges Kommunekalender

Oppgradering av Verkseier Furulunds vei 47 (VF47)

Oppdragsgiver: Oslo kommune v/ Renovasjonsetaten Org.nr: 976820088
Web: www.renovasjonsetaten.oslo.kommune.no E-post: postmottak@ren.oslo.kommune.no
Primær kontakt: Nina Angell
Primær kontakt e-post: nina.angell@ren.oslo.kommune.no
Utførelsessted: Sted: hele Norge
Sammendrag: Oppdragsgiver har behov for å oppgradere sin driftsstasjon i Verkseier Furulunds vei 47 (VF47). Oppgraderingen skal blant annet sikre en best mulig løsning for kjøremønster, sørge for at driftssikkerheten for innsamlingen blir bedre, øke sikringen av området, håndtering av overvann, etablering av utendørs infrastruktur og ombygging av eksisterende plasthall. Prosjektet omfatter blant annet grunnarbeider, gravearbeider (VA og elektrisk), etablering av motorvarmere og ladestasjoner, flytting og reetablering av telt, asfaltering, fundamenteringsarbeider og løftearbeider. I tillegg har Oppdragsgiver opsjon på snøsmelteanlegg ved plasthallene. Se kravspesifikasjonen vedlegg 1 kravspesifikasjon; bilag C2 Teknisk beskrivelse, C3 Tegninger og modeller og C4 Tekniske referansedokumenter for ytterligere spesifikasjoner.
Bransje(r): 99909 - Vegentreprenører
Frist: 11.06.2019