Legangersgate, Rødsveien, Bjerkeveien og Furuveien VA-anlegg - Anbud - Norges Kommunekalender

Legangersgate, Rødsveien, Bjerkeveien og Furuveien VA-anlegg

Oppdragsgiver: Pöyry Norway AS Org.nr: 934948262
Web: www.poyry.no E-post: poyry.norway@poyry.com
Primær kontakt: Lasse Nilsen
Primær kontakt e-post: lasse.nilsen@afry.com
Utførelsessted: Fylke: Østfold, Kommune: Halden
Sammendrag: Saneringsprosjektet innebærer at eksisterende vann og avløpsledninger skal legges om, og berørte områder skal reetableres / tilbakestilles etter at VA-arbeidene er ferdig gjennomført.De prosjekterte traséene følger i hovedsak eksisterende traséer og ligger både i offentlig veigrunn og på private eiendommer.Avløpsanlegget er prosjektert som 2-rørs separatsystem (eksisterende avløpssystem er anlagt som kombinertsystem).Private stikkledninger til de av eiendommene som er tilknyttet ledningsanlegget, skal legges om ut av offentlig veigrunn for å slippe oppgravinger i veiene i etterkant av prosjektgjennomføringen, alternativt «litt» ut av kommunal VA-grøft der hvor traséene ligger på privat grunn.Ytterligere opplysninger finnes i tegningsgrunnlaget og i mengdeoppsettet.
Bransje(r): 99907 - Vann- og avløpsentreprenører
Frist: 16.06.2020