Aluflex - Bedrifter - Norges Kommunekalender
1815_bilde_lite.png|*|

Aluflex

Aluflex Softline og Classic

Aluflex er et rekkverkssystem produsert av Astrup AS. Rekkverkssystemet er et komplett byggsystem, og gir i følge produsenten store muligheter for ulike typer rekkverksfyllinger.

Aluflex Softline er et helt nytt norskutviklet aluminium rekkverk som tilfredsstiller kravene i henhold til Tek10. Rekkverksprofilene lagerføres i natureloksert utførelse, men kan også leveres ubehandlet eller lakkert i ønsket RAL-farge. Med Aluflex Softline aluminium rekkverk får du en enkel og rask innfesting av rekkverksfylling. Vi leverer også rekkverkssystemet Aluflex Classic. Ta kontakt for mer informasjon om hva vi kan tilby

|*|

Aluflex Softline er et helt nytt norskutviklet aluminium rekkverk som tilfredsstiller kravene i henhold til Tek10. Rekkverksprofilene lagerføres i natureloksert utførelse, men kan også leveres ubehandlet eller lakkert i ønsket RAL-farge. Med Aluflex Softline aluminium rekkverk får du en enkel og rask innfesting av rekkverksfylling. Vi leverer også rekkverkssystemet Aluflex Classic. Ta kontakt for mer informasjon om hva vi kan tilby!

Viser resultat etter treff i "Aluflex" Registrer bedrift

Floor-Tec Norge A/S

67 17 46 00 - Bærumsv. 473, 1351 Rud


Astrup AS (Hovedkontor)

22 79 15 00 - Haavard Martinsenv 34, 0978 Oslo


Vis alle treff for Aluflex