2020-06 Kjøp av arbeidsklær, tekstiler, pasientklær og kokkeklær til helse - Anbud - Norges Kommunekalender

2020-06 Kjøp av arbeidsklær, tekstiler, pasientklær og kokkeklær til helse

Oppdragsgiver: Molde Kommune Org.nr: 921221967
Web: www.molde.kommune.no/ E-post: postmottak@molde.kommune.no
Primær kontakt: Mary-Ann Kvammen
Primær kontakt e-post: mary-ann.kvammen@molde.kommune.no
Utførelsessted: Fylke: Møre og Romsdal, Kommune: Aukra
Sammendrag: Oppdragsgiver planlegger en konkurranse for rammeavtale for kjøp av arbeidsklær, pasienttøy og tekstiler til helsevirksomheter, primært for Molde kommune. Rammeavtalen vil omfatte både arbeidsklær, pasientklær, tekstiler og kokkeklær til institusjonskjøkken.Med arbeidsklær menes kittler, bukser, stelle- og smitte frakker, kokkejakke, kokkebukse, etc. (listen er ikke uttømmende).Med tekstiler menes pute, dyne, dynetrekk, putevar, laken, stikklaken, stretchlaken, vaskekluter, håndklær, sengetepper, pledd, kladder etc. (listen er ikke uttømmende).
Bransje(r): 120 - Arbeidsklær | 96585 - Arbeidsklær, utleie
Frist: 07.12.2020