Anskaffelse av bygningsmessige arbeider på omlastningsbygg - Anbud - Norges Kommunekalender

Anskaffelse av bygningsmessige arbeider på omlastningsbygg

Oppdragsgiver: Movar Iks Org.nr: 959272204
Web: www.movar.no E-post: movar@movar.no
Primær kontakt: Lisbeth Smestad
Primær kontakt e-post: lisbeth.smestad@movar.no
Utførelsessted: Sted: hele Norge
Sammendrag: Oppdragsgiver har en omlastningstasjon ved Solgård Avfallsplass. Solgård Avfallsplass har adresse Industriveien 81, 1599 Moss. Som følge av en brann i denne omlastningstasjonen skal det foretas en skadereparasjon av bygningen med tilhørende teknisk utstyr. Hovedprinsippet for reparasjonen er å tilbakeføre bygget til den stand den hadde før skaden oppsto. Dvs. at der deler av konstruksjonen eller utstyret er skadet og det er gjenverdier, så skal komponenten kompletteres tilbake slik det var.
Bransje(r): 99908 - Byggentreprenør
Frist: 08.02.2021